70% is VOEding

 

Naast voldoende beweging is gezonde voeding van essentieel belang voor een gezond en energiek leven. 

 

Wij kunnen u helpen bij het verwezenlijken van uw doelen. Is uw doel afvallen of aankomen? Dat bent u hier aan het goede adres. Gerson is gespecialiseerd in het maken van voedingsschema op maat gemaakt. Hij kijkt naar de micronutriënten en macronutriënten per individu en vanuit deze informatie stelt hij een voedingsschema samen. Ik hoor uw denken micronutriënten? Macronutriënten? Say What?!

 

In het kort gezegd zijn micronutriënten voedingsstoffen die in kleine hoeveelheden in ons voedsel voorkomen en waar een volwassen persoon maar gemiddeld één gram of minder per dag van binnenkrijgt. Natuurlijk valt er behalve dat nog wel meer te vertellen over micronutriënten. Zo heb je ook de tegenhanger van micronutriënten: macronutriënten. Dit zijn ‘grote nutriënten’.

 

Macronutriënten zijn, in het kort, de voedingsstoffen of nutriënten die energieleveren aan het lichaam. Je lichaam heeft ze dus nodig voor praktisch alles wat je doet, of dat nu actief sporten is, of alleen het reguleren van je metabolisme. Over het algemeen onderscheiden we drie belangrijke macro’s: eiwitten, koolhydraten en vetten.

 

Het mooie van dit alles is dat u gewoon samen met uw gezin van het avondeten kunt genieten!

 

Spreekt bovenstaande u aan, aarzel dan niet om een afspraak te maken. 

Om uw gegarandeerd succes te bieden is er 1 pakket. Hieronder leest u wat dit pakket inhoudt.   

 

Pakket

Duur is 3 maanden 

6 persoonlijke gesprekken

6 voedingsschema's

6 vetmetingen

 

* Iedere 2 weken heeft Gerson een check-up met jou hoe je ervoor staat, maar nog belangrijker hoe het met je gaat. Tijdens deze check up wordt je gewogen, vindt er een vetmeting plaats en staat er een nieuw voedingsschema voor je klaar. Gedurende de weken veranderd je lichaam en daarom is een nieuw voedingsschema van groot belang. 

 

Kosten: €300,00


Wilt u alleen een voedingsschema of alleen weten wat uw vetpercentage is? Dat kan.

 

Voedingsschema        €35,00

Vetmeting                     €15,00